torsdag 29 maj 2014

Resultat deltävling 10

Det var blåsigt värre under stora delar av onsdagsrundan där resultaten kanske inte blev så där jättelyckat för de 11 deltagare som var med!

Fredrik L samt Daniel S kunde iallafall 
prestera ett minusresultat, 52(-3) samt 53(-2)! Bra där gubbs!


Aftonens openvinnare Fredrik!
Thomas J spelade in sig med 4 birdies, dock så landade det även in några bogeys samt en dubbelbogey på scorekortet vilket spolierade hans kväll att få ett minusresultat! Thomas spelade iallafall in sig på par som visar på att han är att räkna med när det väl lossnar!

Anders B gjorde 6 birdies denna afton, men det ville sig inte riktigt denna runda då det även haglade in klart onödiga bogeys också! 

Det ville sig inte riktigt heller för Joel Z där det blev också lite för många bogeys denna afton! Kämpa på mannen!

En kille som varit rent magisk senaste omgångarna visade att han också är mänsklig! Erik W fick ett nederlag idag 61(+6) och känner jag honom rätt så är han snart på banan igen där han kommer att prestera fina resultat igen!

Linnea hade två utmanare i motionsgruppen denna afton, Joel Z och Gunnar P, de rådde inte på den tjejen ikväll där hon vann med resultatet 64(+9)! Grattis där!

Någon som imponerar är Gunnar P! Gunnar skadade sig mycket oturligt för ett tag sedan och har en fot som inte vill bli riktigt ok! Ändå spelar alltid Gunnar med ett leende där det påverkar hela gruppen mycket positivt! Du är en klippa mannen och det är alltid lika trevligt när du dyker upp på Kärsötouren! 


Graciöst rörelseschema av Gunnar!


Onsdag 28/5
Linnea Bülow 64 Motion
Joel Zachrisson 65 Motion
Gunnar Persson 67 Motion
Fredrik Loberg 52 Open
Daniel Skymberg 53 Open
Thomas Johnsson 55 Open
Zam Boij 58 Open
Calle Hansen 58 Open
Benjamin Gervind-Hedlund 58 Open
Anders Bülow 58 Open
Erik Westerberg 61 Open

Efter onsdagsrundan så blev det nästintill kav lugnt och solen började titta fram och naturligtvis ville tourspelarna fortsätta med en mycket trevlig och skön pargolf med en hel del trashtalk! 
Benjamin puttar säkert in för en birdie
på långa 3! (pargolf)
Linnea drivar stabilt på långa hål 7! (pargolf)


Daniel S drivar ut på hål S3 och parkerar
med ca 8 m för en birdie!
Gunnar!

Här får Daniel höra kedjornas sköna rassel på hål S3!