onsdag 5 augusti 2015

Snart dags för deltävling 45

Hoppas på grymma resultat denna omgång och
 ett bra frisbeeväder såklart!
Ja, då är det dags igen för orginalbanan denna deltävling där Jonas Lindholm gjorde ett fantastiskt banrekord i förra veckan med de fina siffrorna 41(-14)!
Supergrymt där mannen!
Jonas Lindholm
Det har gått bra för flera spelare nu under sommaren, men det är framförallt speciellt kul att Fredrik Loberg nu börjar kunna spela mer och mer obehindrat från sin skada!
Bra där farfar!


Farfar 
I leaderboardens openklass så ser det riktigt spännande ut där Janne K och Peter G just nu delar på första platsen med siffrorna -48  tätt följt av Zam med -47!


Peter G med grym fokus här...
Janne K lägger an här..
Zam B
Tror allt det kommer att bli än mer spännande i top 5 striden då det finns sylvassa spelare under tabellen som med all säkerhet kommer att blanda sig i top 3 fighten, spännande!

Riktigt roligt att det även med största sannolikhet blir en "fight"  i avanceradklassen där Jesper D på -19  har Martin F i "hasorna" med -14, så Jesper, du kan inte riktigt kan slappna av riktigt än! 
Jesper D 
Martin här med sitt fina ace..
Fredrik D -8 är ett klart "hot" mot dessa två herrar framför och om han nu bara kan få till ett par omgångar utan dessa "fulingar" i protokollet så kommer han att definitivt vara med i fighten!
Fredrik D och Jesper I
I motionsklassen ser det ganska så tryggt ut för Jesper I där han nu seglat iväg med de fina siffrorna -13!
Jesper I
Men .... det kan även hända mycket i denna klass där top 5 spelarna i tabellen kan/kommer att "blixtra" till och vips så är de ikapp Jesper, so watch out man!


Samling vid ettans tee 17:45 för tee-off klockan 18!


Orginalbanans 18 korgar: 
1B, 2B, 3B, 4, 5, 6, 7B, 8, 9, 18, 19, 20, 21, 22B, 23, 24A, 28, 30A( Par 55)

Orginalbanans Mr Bestscore Jonas Lindholm med 41(-14) kast!

För spelare som inte alla gånger har chans att vara med på vår onsdagstour med start klockan 18 pga av olika orsaker så finns möjligheten att de kommer överens om att starta senare, dock senast 19:00 där det måste vara minst 3 stycken i gruppen som startar senare!


Resultatet sänds till skfk@outlook.com