fredag 16 oktober 2015

Snart dags för deltävling 71&72

Hösten är här och med det så börjar vi se 2015 års Kärsötour gå mot sin final då det endast är två lördagar(4 deltävlingar) kvar av säsongen!

Det är olidligt spännande i samtliga klasser där det iof ser ut som om openklassens segrare redan är klar men det finns en viss spänning om vilka spelare som får silver eller brons i denna klass!
Jonas Lindholm -66
Janne Karlsson har endast 3 kast upp till Peter Gustafsson och det är inte helt omöjligt för Janne att knapra in dessa om han får till en superrunda imorgon där han "måste" förmå sig att göra bättre än -6 för att hämta in mot Peter!
Ingenting är omöjligt i denna sport där faktiskt allt kan hända!

Peter G -57
Janne -54
Och så får vi ju inte helt räkna bort Gunnar Kenne som är en klar aspirant till top 3 där om han får till det riktigt bra kan hota gubbarna ovan i leaderboard!
Gunnar K -50
I avanceradklassen så har Fredrik Dalén tagit ett rejält grepp om förstaplatsen där han nu har hela 10 kast bättre än tvåan Jesper Danielsson!
Fredrik D -38
Jesper Isaksson ligger dock endast 4 kast efter Jesper D (-28)  där det fortfarande kan hända en hel del under de fyra deltävlingar som återstår!
Jesper I -24
Och så har vi även Stefan Sandberg som kavlat upp riktigt ordentligt så här på sluttampen och denne karl ska vi verkligen inte räkna bort från top 3!
Riktigt kul att att följa fighten i denna klass!
Stefan S -16
I motionsklassen så ser det ut som om att Joel Zachrisson tar hem guldet!
Det är annars rätts så tight mellan Linnéa, Torleif Bengts samt Joakim Berglund om vilka av dem som ska knipa 2:a och 3:e platsen! 
Joel -13
Linnéa -2
Joakim B +2