fredag 10 juli 2015

Snart dags för Kärsötourens superfrisbee helg!

Kommande helg så spelas Kärsötouren som vanligt på lördag och som grädde på moset så är det även dags igen för Kärsöns pargolftour på söndagen!
Så det är bara att ladda batterierna och komma ut till Kärsön denna helg!Onsdagens tour blev en aningen för blöt för vissa medans andra "härdade" spelare tog sig an deltävling 34!

Erik Westerberg har gjort en skön sammanfattning från onsdagsspelet!

Denna onsdagsrunda började i regn men slutade i kvällssol vilket gav lite olika förutsättningar till de tävlande denna kväll. 

Tre läger bildades snabbt där några vek ner sig och åkte hem, ett stålgäng gick modigt ut i regnet och resten tog en fika på Brostugan i väntan på bättre tider och klockan-sju-starten. 

I det senare gänget spelade Martin Fors stabilt genom hela rundan och kunde inkassera en minus etta och är nu bara en minusrunda från att ha ”All Red” i resultattabellen. 

Joel Zachrisson stod för dagens kämpainsats då han vägrade vika ner sig trots att han ådrog sig en ordentlig sträckning i ryggen på 11e hålet. 
Inte nog med att Joel spelade resterande sju hål, han lyckades även halta in en 58 runda vilket tar upp honom på samma totalscore som Linnea i motionstabellstoppen. 
Enligt egen uppgift skulle Joel sedan hem och kurera ryggen med stärkande öl och vi önskar Joel snabb återhämtning och spel på lördag. 

I samma grupp spred Erik W discarna vilt i utkasten men höll ihop inspelen vilket resulterade i en spretig -1 runda som kunde bidra till en viss förbättring i sluttabellen.

Samling som vanligt vid ettans tee och självklart hoppas vi på många deltagare och ett grymt bra väder inför denna superhelg!

Tack Erik för din sammanfattning!

Mer info om våra tourer finns i länken/länkarna här till höger och det mesta hittar du på Kärsöns hemsida!