tisdag 9 september 2014

Snart dags för den 40:e deltävlingen!

Tiden går på och det är redan snart slut för spel gällande Kärsötouren för denna säsong på den mycket välbesökta onsdagsrundan!

Det är nu på onsdag också sista "chansen" att norpa Josef Björklunds rekord 44(-11) och det ser ut som om han tar hem denna titeln för bästa resultat för orginalbanan 2014 om inte någon i sista stund får för sig att bättra på detta rekord!
Peter G in action på hål 4

Erik S har en "trygg" ledning i motionsklassen och det finns några som är honom i hasorna och än är ju inte kärsötouren definitivt avgjord då touren försätter ett tag till på lördagarna! 

Fredrik D och Martin F kommer
att absolut försöka närma sig Eriks -9
Jonatan är ett hot mot Erik då han har ett par +3:or att radera, Fredrik D kan också radera några "+ fulingar" men då krävs det att killarna får till det på ett par rundor!
Jonatan hälsar att ännu är inte
matchen över..
I open klassen så äger Jonas L med sina -78 och det ser onekligen säkert ut för Jonas att kunna triumfera i mål som överlägsen Kärsötour segrare!

Jonas L leder openklassen stabilt!

Desto intressantare är det om vi kikar nedanför "Mr Dominator" där en klunga med skickliga spelare slåss om topp 5 platserna! Kratky, Boij, Bergqvist, Skymberg, Gerwind-Hedlund, Kenne, Karlsson, Ljungberg, Westerberg, Olsson, Bülow, Törnqvist, Loberg, Gustafsson och några till har absolut inte gett sig i denna kamp! Spännande är det folks!

Alla är välkomna att spela denna tour och vi hoppas att vädret blir kanon imorgon!

Samling vid 1:ans utkast 17:45 med start kl 18!

Syns imorgon